Thursday, March 25, 2010

~Baik-baik sayang~

Dalam masa 2 3 hari aku dpt abeskan melayan drama Na O Mei via tv3 online. Ini last week punya crita. Timaceh tv3~ fewittt! ahaks~!

Hari ni mesti dah episod ke 39. ngehehee~!..

Yang aku tak dapat tahan adalah soundtrack drama nih. waduh3~!!menyengat seh~!!!ehee~

Sume soundtrack nyer aku suka sgt2. Setakat ni aku dah ade lagu Dinda, Terakhir, Dosakah aku, Bisikan rindu, Mengejar mimpi, Cinta di sekolah, Perih, Hidupmu hidupku, dan Jangan ganggu dulu. Cuma aku tak dapat cari satu lagu ni sebab aku tak tau title nyer. Liriknyer camni,

"begitu saja kau ucapkan maaf kepadaku, tak pernah kusadari keputusanmu, apa yang membuat kau selalu berbohong padaku, sampai kapan kau tetap begitu, kau mengkhianati aku di sini lalu kau pergi tinggalkan aku, aku tak mengerti sungguh tak mengerti semua, kau mengkhianati aku di sini lalu kau pergi tinggalkan aku..."

*ini ja lirik yang aku sempat dengar n trus taip. wawawawa! still hope for this song. uhuhu~!

Lagu2 di atas tuh suma aku download audio je. Mudah dan pantas. ehee.

Pastu kan, tetiba aku terbaca FB adik aku. Shout out beliau, "Baik-baik sayang". katanya lagu ni best~! hohoho~! ape lg! aku nak3!!! trus mtk adik aku emelkan. yehuuuu!!berjaya!

Mak oiiii!skali layan teros lentok daaa~!..wehehee~..

Nah, ini videonya..memang tenang sekali..rasa2 boleh dodoikan anak2 tak??ehee~!..setakat ni aku nyanyi utk dodoikan hubby tido~!..kikikiki! =P

Selamat Menonton~




*Hanya satu pintaku untukmu dan hidupku, Baik-baik sayang ada aku untukmu...
eheheheee~

11 comments:

ihsan_huhu said...

awek dlm clip tuh bole thn cute gk tuh

xiiinam said...

Na O Me....ckLah layan jugak petang-petang sambil tunggu anak keluar kelas...

Uncle Lee said...

Hi Cinonet, I was at Iris's place noticed your callsign, very unusual name, so busybody over.
Regret my bahasa sebelum Merdeka, dare not comment in bahasa, takut silap get mistaken for marriage proposal, itu lecheh, ha ha.

You have a nice day, and keep a song in your heart, Lee.

NuR kHaiRunNiSa said...

blog hopping...from swingbowl..terjumpa blog ini..ni akak wife postgrad yg terjumpa time mkn kt swingbowl hari rabu kelmarin kn?hehehe..

add la facebook.khairun_nisa23@yahoo.com

~cinonet~ said...

San, nak ciri2 future wife camtu ke?kuikuikui~!

xiiinam, syukur ade tv3 online..klw tak sy mesti hari2 sy akan tny akak ape citer ari ni yer?ngehehe~!

Uncle Lee, nice to meet u~! Is it sound unique?ehee~! dat nicknm i've got from my litte cute kitten~! wehee~!

Nisa, yehuuuu!!akhirnya dpt jumpa awak jugak. Lepas jumpa aritu kan, akak berdoa moga2 dpt jumpa awak n kwn2 lg lepas ni. ehee.

Ainul Arina Madhiah said...

salam akak.

saya nak komen takde kena mengena ngan post bleh? hehe.. Akak ni isteri encik suka terlindung tu eh? Wah wah... terkejut ainul akak datang blog. Patut muka macam kenal. hehe. salam kenal ye akak! ^_^

p/s: ainul link blog bleh?

~cinonet~ said...

alamak! cane Ainul leh cam ni?muahaha~! boleh. tp jgn bising2 kat blog encik tu tau. encik tu suke terlindung. ngehehehe~!

nantikan encik tu marah. sume kwn dia, akak nak rampas! ekekekek~!

kelakor betol encik tuh~!..weehihihi~

Ainul Arina Madhiah said...

yes bossss! haha.. jangan risau, simpan baik punya lah. ;p

kalau encik tu nak marah gak, akak mogok la takyah masak biar dia turun berat, saya jamin konfirm dia tak jadi marah dah, dia kan suka akak masak...haha..

~cinonet~ said...

kukikuki~! skrg akak masak ikut menu diet yg betol sbb encik tu ade ftball trnamt for melben cup 2010. 9-12 April ni. wawawawa~! kena tinggal jap. Ainul meh teman akak leh?muihihihi~!

dayah_valleys6 said...

salam akak lagu naomei yg akak cari2 tu, tajuk dia dikhianati.... taip je ni kat youtube, Na O mei- dikhianati

dayah_valleys6 said...

kalau ada masa add je saya kat fb : dayah_valleys6@yahoo.com.my