Wednesday, March 10, 2010

~Autumn in My Heart~

17 degree C!! fiuhhhh~!!!bg aku sejuk. Maybe bg org len biase aje. Aku?ggggrrrr!!! rs macam Eskimo jerk! Hahaha~!..it’s ok..take ur time dear..lama2 nanti get used la tu. (hubby ckp).


Ni la 1st time aku dpt merasa autumn. Last year aku dtg jap jer 2 week. Winter plak. Adudududu~~!! Memang tejukkkkkk sgt333333!!!!nak mandi pon mesti hot water. Klw tak, pakai xmandi lerr aku! Ehiks~!


Alhamdulilah, dah 100 hari aku di bumi kangaroo. 100 days!! Hahah~
Isnin malam baru2 ni aku ikut hubby gi men futsal dgn kwn2 dia. Sblom smpai gelanggang futsal, kitorg drop umah Ihsan. Amik Ihsan n Azri. Mula2 hubby dpt mesej dr Sani ckp ade futsal kat tmpt n masa sekian nya. Aku yg terbaca dulu. Ekekeke~!. “Hubby, nak ikot!plssss?”, kata aku tak semena-mena. Kuikuikui~! “ikot?gi mane?opis ke?”, balas hubby. “alaahhhh..takkan gi opis je ayg leh ikot..ngeee” ‘ reply aku plak. “Sowi..ayg dah terbaca msj Bie. Ayg tgh men game td tup2 ade msj. Teropen trus gitu. Ngehehe”’


Yehuuuuu!!!aku dpt ikot!!!. Aku sbnrnya tertido ptg tu lepas keje (babysitter). Ehee~!. Pastu mata celik cerah je di mlm nyer. Apa lagi, nak ikotlaaa hubby gi men futsal. Bukannya slalu. Kehkehkeh~!


Aku hampir ditinggalkan sbb lmbt siap. Bukan siap apepon. Aku ralit tonton tv. Hubby nak kuar 9.15 mlm. Aku terleka seketika. Kitorg dah dinner dah. Dah selesai tggjwb aku, barulah aku buang ms layan FB, blog, tv etc..alamak!!bie dah siap! Tanpa lengah2 aku trus siap. Yg pastinya baju sejuk wajib aku pakai. Menggeletar klw aku xpakai bg sejuk biasa je pon.


Smpai tmpt futsal tu, aku tgk ade magazines Angelina Jolie n Brad Pit. Layan jap. Syok gak baca kisah dua artis Hollywood ni. Ehehehe~..ade yg boleh diteladani, ade yg tak boleh diteladani. Pandai2laa pikir baik buruknya yer saudara saudari sekalian alam. Eheee~!


Aku suka court yg 1st diorg men. Ade magazine mcm2 leh layan. Bestnyerrr lah klw ade geng leh men futsal jugak. Tp aku tak kenal sgt Malaysian girl yg undergrad kat cni. Aku dah jadi wife org. maybe diorg taknak kwn dgn aku sbb tu kot. Ye ke?uhuhu~..takpelah…kwn dgn hubby pon takpe..


Hmmm…kol12 mlm abes. Blk umah. Antar Ihsan n Azri dulu.
Angin mlm mmg laaa sgt sejuk. Wawawawa~..aku takot xtahan winter nanti. Ya Allah..bantulah aku. Heater ade. Hubby dah siap2 awal lg heater tu. Thanxs Bie~!







Aku terpaksa memakai sebegini rupa even dlm umah. bangun pagi jer sakit tekak, hidung tersumbat. sbb sejuk. sebaik aku jenis kuat minum plain water. baguz untuk kesihatan.


5 comments:

Aiyu said...

tergelak tgk gambo effa..baru autumn,belum winter lagi..be cool & relax..hihihi

(kalo rajin jwb tag kat blog akak..saja suka2..)

ihsan_huhu said...

tuh r lain kali dtg bawak karipap. sambil tgk futsal boleh goreng2

xiiinam said...

Terima kasih kerana sudi ke xiiinam.



'Cikgu Kimia' ya?

~cinonet~ said...

kak aiyu, ha'ah! okeh. nanti free efa jwb.

ihsan, chek mek molek taknak ke?suke benor kamu dgn karipap yer. ekekek!

xiiinam, sama2. suke sgt blog Cklah. kelakor. ngehehe. ha'ah, cikgu kimia yg sdg bercuti mengikut hubby nyer. ehee~ mcm boleh teka je sape kan?heee~

Miss jane said...

成人論壇,080聊天室,080苗栗人,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,情色論壇,性感影片,正妹,走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,成人電影,成人遊戲,成人文學,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,正妹牆